Model talk Forum Index FAQ Memberlist Search Usergroups Profile Log in to check your private messages Log in Register
Model talk
all the talk bout thegioi nguoi mau

 I navnet på rap! Adidas lancerer Damian D.O.L.L.A., en NBA-s View next topic
View previous topic
Post new topic Reply to topic
Author Message
OlgaWoodsJoined: 09 Apr 2018
Posts: 3

PostPosted: Mon Apr 09, 2018 5:49 am Reply with quoteBack to top

Adidas lancerer Dame D.O.L.L.A., en NBA Pioneer stjerneskytter Damian Lillard. adidas nmd herre Rappersangeren Damian Lillard, der er blevet hyldet af medierne som den stærkeste i NBA, lancerede en række meget tiltalende rap-værker under navnet Dame DOLLA (Forskellige på niveauer, Herren tillader). adidas tegnede sig på sine kreationer som design inspiration og lancerede dette par basketballs. Style-baserede sneakers, der injicerer Lillards foretrukne rap-karakter, er blevet et must-have-element til fans at bære. Adidas 'nye Dame D.O.L.L.A. første to sort og hvid og grå farve, vil blive noteret den 3. april, prissat til NT $ 3.490.

adidas nmd r1 tilbud Lillard på basketballbanen var den hurtigste spiller i pionerernes historie for at score 10.000 point. Han brugte ofte en tre-pointer til at give et fatalt slag på et afgørende tidspunkt, og førte holdet til den tredje hurtigste i Vesten. Off-site Lillard viste et helt andet aspekt. Han var rap artist med Dame D.O.L.L.A. som rap artist. Han udgav tre soloalbum og holdt personlige koncerter. Han blev meget rost af medierne og fans med sin fantastiske originalitet og skarpe tekster; han havde også en racy samtale med fansen, da han kom til taiwan. Damian Lillards dual status, stadion og scenen er sjov og grænseoverskridende, men gør også disse sko fulde af rap.

adidas nmd r2 tilbud Den nye Dame D.O.L.L.A. stil er meget stilfuldt, med et særpræget Dame logo på tungen, og Dame D.O.L.L.A. på hælen. Det særprægede skoetssystem gør kroppens form enkel og stilfuld. Dette par sko fortsætter midsolen og ydersålstrukturen på Dame 4 basketballsko. BOUNCE mellemsålen i hele sålen giver en behagelig følelse. Overdelen er lavet af striket materiale og justerer dækningen, som er mere i overensstemmelse med hverdagsbrug. efterspørgsel.
View user's profileSend private messageVisit poster's website
Display posts from previous:      
Post new topic Reply to topic


 Jump to:   View next topic
View previous topic
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You cannot download files in this forum

Venue model world


Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group :: FI Theme
All times are GMT

Hosted by ForumCity